BEMUTATKOZÁS

a SCHANANDA Balance Yoga Center célja az egyéni öngyógyító folyamatok hatékony támogatása, az egyensúly megteremtésével és fenntartásával
* * *

17 éven keresztül foglalkoztam környezetvédelemmel és iparbiztonsággal mint szakértő-tanácsadó. Az utolsó 3 évben ezzel párhuzamosan jógaoktatóként is tevékenykedtem és mivel elvarázsolt a jóga világa, ezért egyre több oktatóképzésen vettem részt. 2017. évben teljes szívvel a jóga mellett döntöttem és felálltam az íróasztal mögül. Látszólagos irányváltásom ellenére megmaradt az alap szemléletmódom, aminek lényege a problémák megelőzése és az egyensúlyi állapot fenntartása. Jelenleg csoportos Gerincjóga® és Barkan Method Hot Yoga órákat Budaörsön a Barkan Jóga Stúdióban, illetve felnőtt és gyermek magán gerincterápiás jógaórákat és NMPT órákat, illetve nemzetközileg elismert tanúsítványt adó YACEP® oktatói továbbképzéseket Budapesten a SCHANANDA Balance Yoga Centerben tartok.

SCHANDL ANNA

okleveles biomérnök, gerincterápiás felnőtt- és gyermekjógaoktató, NMPT instruktor, E-RYT 200 Yoga Teacher, Registry ID: 235569, YACEP® (Yoga Alliance Continuing Education Provider)